Mi imamo sve šta je potrebno za Vaš enterijer i eksterijer, Mirius.

Proizvod

Početna

-

Proizvod

Irinox MultiFresh MF 70.1


Opis proizvoda:

Irinox MultiFresh MF 70.1
Organizujte vašu proizvodnju i proces fleksibilno, 24 sata na dan
IRINOX MF 70.1
Prinos po CIKLUSU
od + 90 ° C do + 3 ° C 70 kg
od + 90 ° C do -18 ° C 70 kg
Kapacitet ležišta NR.
visina ležišta 65/60 mm 13 (GN 1/1 ili 600x400 mm)
visina ležišta 40 mm 18 (GN 1/1 ili 600x400 mm)
visina ležišta 20 mm 27 (GN 1/1 ili 600x400 mm)

DIMENZIJE
širina 790 mm
dubina 962 mm
visina 1970 mm
težina 275 kg

ELEKTRIČNI PODACI
Maksimalna apsorbovana snaga 5,3 kW
Maksimalna apsorbovana struja 10,8 A
napon 400 V-50 Hz (3N + PE)

MYA, INTERFEJS SA EKRANOM OSETLJIVIM NA DODIR

MultiFresh® dolazi sa MyA, touch screen-om od 7 inča koji čini jednostavnim korišćenje mašine čak i neiskusnim operaterima. Intuitivne ikone daju pristup brojnim funkcijama MultiFresh®- a za optimalnu kontrolu svih proizvodnih procesa. MyA se koristi za prilagođavanje svih parametara za svaki ciklus - ventilacija, vreme, temperatura, itd - da se stvori idealan proces za svaku stavku.

CIKLUS NAGLOG HLAĐENJA I ŠOK ZAMRZAVANJA

MultiFresh® hladi do + 3° C i zamrzava do -18° C sa bilo koje temperature, uključujući i kipuće proizvode, održavajući konzistentnost, vlagu i hranjive supstance svake vrste hrane. MultiFresh® brzo prolazi na temperaturnim rasponima od + 90° C do + 70° C, od suštinskog značaja za kvalitet, i od + 40° C do+ 10° C, da se ograniči širenje bakterija. Zamrzava do -18° C, garantuje stvaranje mikro-kristala koji ne kvare strukturu hrane.

CIKLUSI ODMRZAVANJA / REGENERACIJE

MultiFresh® vam omogućuje da odaberete temperaturu, vreme i debljinu na kojoj treba odmrznuti hranu i spremiti je za upotrebu, putem kontrolisane ventilacije u komori. Kontrolisanje procesa odmrzavanja i postavljanje prave temperature usporava umnožavanje bakterija i održava strukturu hrane.

CIKLUSI VRENJA

MultiFresh® pruža cikluse za prirodno vrenje koji održavaju vlažnost proizvoda, bez nagle promene u temperaturi. MyA se koristi za planiranje vremena za savršeno vrenje proizvoda i parametri su lako podesivi da stvore idealno okruženje za vrenje. Na kraju ciklusa proizvod može biti fermentisan, naglo ohlađen ili zamrznut, po potrebi.

CIKLUSI KUVANJA NA NISKIM TEMPERATURAMA

MultiFresh® kuva meso ili ribu na niskoj temperaturi,automatski prelazeći na naglo hlađenje ili zamrzavanje odmah nakon kuvanja.Glavne prednosti ovog metoda su izraženiji ukus i ujednačenije kuvanje. Za sladoledžije i poslastičare MultiFresh® pruža cikluse kuvanja za prelive ili voćne sirupe koji se koriste kao osnova za pojedinačne porcije, poluzamrznute proizvode i kolače sa filom, kao i za bolje upravljanje troškovima proizvodnje.

CIKLUSI REGENERACIJE

MultiFresh® se koristi za regeneraciju jela postavljanjem temperature i vremena u kojem proizvod mora biti vruć, spreman za služenje, idući automatski od + 3° C ili -18° C do regeneracije na potrebnoj temperaturi, bez kvarenja proizvoda.

CIKLUSI ZADRŽAVANJA (za ketering i pravljenje sladoleda)

MultiFresh® čuva hranu u dobrom stanju na potrebnoj temperaturi,pozitivnoj ili negativnoj, u skladu sa potrebama.

ČOKOLADNI CIKLUSI (za poslastičare i sladoledžije)

MultiFresh® sadrži cikluse posvećne čokoladi,drži je na pravom nivou vlage i na savršenoj temperaturi za očuvanje tokom dužeg vremenskog perioda. MultiFresh® topi i čuva nekoliko vrsta čokolade, smanjujući vreme čekanja. Delimično ledi (na -7 °C) praline i čokoladne dekoracije i daje baršunast finiš čokoladnim figurama. Brzo ledi čokoladu u kalupima tako da je brzo dostupna a i vlaga se ne formira na proizvodu.

Pasterizovanje

Multi Fresh® pasterizuje i naglo hladi (+ 3° C) ili pasterizuje i zamrzava (-18° C) tako proizvodi mogu duže da se čuvaju.

Maksimalna fleksibilnost

MultiFresh® je lako podesiti za sve oblasti poslovanja sa hranom - ketering, poslastičarstvo, pekare, pravljenje sladoleda – sa izborom brojnih funkcija za svaki sektor - hlađenje, zamrzavanje, otapanje, obnavljanje, vrenje, kuvanje na niskim temperaturama, za čuvanje, obnavljanje i pasterizovanje čokolade.

IRINOX BALANCE SISTEM®:

Princip po kome blast chiller radi je uklanjanje toplote iz hrane u najkraćem mogućem roku, kako bi se ograničilo starenje proizvoda. Naši uređaji za brzo hlađenje garantuju najbrže uklanjanje toplote zahvaljujući Irinox Balance sistemu®, odnosno savršenoj veličini glavnih komponenti hladnjaka (kondenzator, isparivač, kompresori, ventilator).

Kondenzator

Kondenzatori su izgrađeni po crtežima i specifikacija maIrinox R & D i imaju veliku površinu za razmenu koja garantuje visoke performanse čak i na visokim temperaturama okoline.

JEDINSTVENE TAČKE PRODAJE

Napravljen da smanji buku uključenog rashladnog uređaja.

Isparivač

Napravljen prema crtežima i specifikacijama R & D Irinox sa širokom površinom za razmenu toplote za sprečavanje dehidriranja hrane.

Multi-injection sistem obezbeđuje dobre performanse i anti korozivni tretman koji produžava život isparivača.

Kompresor

Ugrađeni kompresor garantuje nisku potrošnju energije,veliku pouzdanost i ispunjavanje svoje propisane produktivnosti.

Ventilatori

Nova generacija ventilatora promenljive brzine sa inovativnim dizajnom i materijalima su ekskluziva Irinox-a. Pružaju jednobraznu ventilaciju i kontrolisanu vlažnost u komori. Sistem zaustavlja ventilator momentalno kada se otvore vrata izbegavajući tako gubitak hladnoće.

SANIGEN®: PREČIŠĆAVANJE 24/7

Irinox patentirani sistem za prečišćavanje dezinfikuje svaki deo komore, uključujući i područja koja su teška za pristup za čišćenje (npr isparivač). Efikasnost sistema je testirana na Univerzitetu Udine i overena od strane Italijanskog Ministarstva zdravlja, garantovano smanjuje bakterije do 99,5%. Sanigen® takođe eliminiše neprijatne mirise koji se mogu javiti na kraju rada ili radnogciklusa.

MULTISENSOR®

MultiFresh® dolazi sa MultiSensor® 5-stepenom sondom za savršenu kontrolu temperature. Srž očitavanja temperature pružaju MyAsoftversa izuzetno preciznim indikacijama koje omogućavaju brzu regulaciju ventilacije, temperature i vlažnosti u komori. Poseban oblik MultiSensor® sonde olakšava uklanjanje iz hrane a da se pritom ne pokvari bilo koji deo. Irinox je patentirao sistem automatskog vezivanja za vrata olakšavajući korišćenje i sprečavajući kvarenje.

MULTIRACK®

Podesivi držač ležišta koji je patentirao Irinox omogućava operaterima da dupliraju broj ležišta ubačenih u svaki model. Lako je podesiti udaljenost između jednog i drugog ležišta omogućavajući bolji protok vazduha na proizvodu i veću jednakost temperature na svim nivoima. Svaki pekar može da bira između ležišta GN1/1 ili 600 X 400 mm.

RUČNO ODMRZAVANJE

MultiFresh® se može odmrznuti ručno na kraju dana. Ne odmrzava se automatski za vreme ciklusa rada, jer je stalno u stanju da ukloni svu toplotu iz komore, čak i kada sadrži vrelu hranu, a to sprečava stvaranje leda na isparivaču.

IRINOX kvalitet izrade

U nastavku su neki detalji proizvodnje i funkcija MultiFresh®-a:

Blago magnetno zatvaranje vrata, omekšano zaptivačem otpornim na visoke i niske temperature.
Automatski prekidač od ručnog (vremenski tempiran) do automatskog načina rada (sa sondom); MultiFresh® oseća da li je sonda umetnuta ili ne.
Bežični prenos podataka za lako skidanje i čuvanje podataka o procesu rada na namenskom softveru (HACCP control Software).
Maksimalna čistoća i higijena zbog zaobljenih uglova i komponenti smeštenih u komoru tako da im se može lako pristupiti zbog čiščenja.
Kompaktne jedinice kondenzatora mogu se dobiti na upitu različitim verzijama: voda, vazduh, super tihi, inkorporirani i daljinski.
Rashladno sredstvo R404.



IRINOX SERTIFIKATI

CE: označava da je proizvod u saglasnosti sa primenjenim EU zakonima i da slobodno može da cirkuliše u okviru EU.

EMC: deklaracija o usaglašenosti (sprovodi je nezavisna laboratorija): usaglašenost sa Direktivama 2004/108/CE koje se odnose na Elektromagnetnu kompatibilnost (EMC) je obavezan dokument u Evropi za dobijanje CE oznake i sada postaje obavezan za sve veći broj proizvoda koji dolaze izvan EU.

LVD test o usaglašenosti (test sprovođen u akreditovanoj nezavisnoj laboratoriji): usaglašenost sa Direktivom o niskom naponu (2006/95/CE).

GOST R: GOST-R certifikat za proizvode koji se izvoze u Rusiju.

TÜV / PED Direktiva 97/23 / CE (Direkt i vapritiska opreme) broj sertifikata:

TIS-PED-MI-12-05-001918-5534

cETLus (testiran od strane akreditovane nezavisne laboratorije): potvrđuje usklađenost sa sigurnosnim propisima koji su na snazi u Severnoj Americi i široko je prihvaćen kao UL i CSA oznake.
ETL Sanitacija (testiran od strane akreditovane nezavisne laboratorije): označava usklađenost sa NSF standardima sigurnosti proizvoda. Takođe ukazuje na to da proizvodna linija proizvođača odgovara na niz mera usklađenosti i podvrgnuta je povremenim inspekcijama da bi se osigurao kontinuitet usaglašenosti.


Cena: 0,00 din.


Slični proizvodi



Preduzeće za prikazivanje filmova video filmsku distribuciju i trgovinu MIRIUS doo Beograd

Velikomoravska 11, 11000 Beograd

marija.hrnjaz@mirius.rs

+381 64 808 78 04


Brzi linkovi
Podaci

Delatnost: Nespecijalizovana trgovina na veliko

Šifra delatnosti: 4690

Matični broj: 07788827

PIB: 100033955

Radno vreme: 09:00 h - 17:00 h

2024 © Mirius, Dizajn: