Mi imamo sve šta je potrebno za Vaš enterijer i eksterijer, Mirius.

Proizvod

Početna

-

Proizvod

X-Oven 3


Opis proizvoda:

Cena na upit!

X-Oven pećnica predstavlja novu generaciju peći na ćumur za kuvara koji žele da pripremljena hrana sačuva svoju autentičnost, ukus i aromu, dok u isto vreme uživaju u prednosti jedinstvenog savremenog sistema za kuvanje.
Nova, svestrana i efikasana proizvodna linija koja nudi poboljšanu udobnost i sigurnost, koja je podređena kreativnosti a istovremeno obezbeđuje brzu i zdravu pripremu visoko kvalitetne hrane.
X-OVEN asortiman proizvoda je zamislio Enrico Piazzi, italijanski vlasnik restorana i strastveni pronalazač koji je proveo godine u istraživanju, razvoju i testiranju proizvoda u cilju da isporuči iz prve ruke izuzetnu spravu za kuvanje - od šefa šefu. Tradiciju u modernom sistemu za kuvanje - miris drveta i čvrstina čelika, zajedno sa svojim intuitivnim dizajnom stvorio je jedinstven sistem koji čini pripremu udobnijom dok čuva pravu aromu roštilja.
X-OVEN znači zdravo, lako i besprekorano kuvanje - toplota žara zatvara hranu spolja tako da sokovi i mineralne soli ostaju zadržani unutra, povećava prirodni ukus i aromu zadržavajući svoju mekoću bez rizika od otvorenog plamena. U stvari, X-OVEN zatvorena komora je dizajnirana da prenese dovoljno kiseonika samo da održi žar u životu, izbegavajući razvoj nekontrolisanog plamena, ali garantuje idealnu i konstantnu temperaturu. Iz tog razloga kvalitet hrane je odličan - hrana je savršeno kuvana, zdrava i laka.
X-OVEN proizvodna linija nudi dinamični sistem kuvanja, pogodan za razne potrebe koji može da se pretvori u pravi kreativni instrument u rukama talentovanog kuvara. Poseduje više roštilj fioka za kuvanje različitih jela istovremeno na različitim temperaturama: od najintenzivnije toplote u fioci najbližoj žaru koja se postepeno smanjuje u fiokama koje su dalje od žara . Alternativno, jedna roštilj fioka može da kuva na višim i ujednačenijim temperaturama. X-OVEN je idealan pratilac za različite tehnike kuvanja - roštiljanje, pečenje, regeneraciju, prženje i dimljenje na ćumuru. Podešavanjem cuga može da se reguliše ukus hrane: zatvoren za intenzivniji ili otvoren za veću delikatnost. Dodavanjem komada drveta različitih mirisa, moguće nijanse ukusa postaju beskrajne.
X-OVEN oslobađa kreativnost u svakom kuvaru sa različitim metodama kuvanja i daje odlične rezultate.


Cena: 0,00 din.


Slični proizvodi



Preduzeće za prikazivanje filmova video filmsku distribuciju i trgovinu MIRIUS doo Beograd

Velikomoravska 11, 11000 Beograd

marija.hrnjaz@mirius.rs

+381 64 808 78 04


Brzi linkovi
Podaci

Delatnost: Nespecijalizovana trgovina na veliko

Šifra delatnosti: 4690

Matični broj: 07788827

PIB: 100033955

Radno vreme: 09:00 h - 17:00 h

2024 © Mirius, Dizajn: