Mi imamo sve šta je potrebno za Vaš enterijer i eksterijer, Mirius.

Proizvod

Početna

-

Proizvod

6 rack digital food smoker


Opis proizvoda:

Modeli BTDS108CE
Bradley Smoker je jedinstvena pušnica koja se prodaje zajedno sa pratećim generatorom dima, u kojoj aromatizovani briketi sagorevaju na 20 minuta, tako da temperatura ne oscilira. Ovo eliminiše gasove visoke temperature, kiseline i smolu koji mogu pokvariti ukus dimljene hrane. Drugi smokeri se moraju stalno paziti, Bradley Smoker automatski stvara čist, hladan dim do 9 sati sigurno i bez intervencije. Kao i kod originalnog modela, Bradley Digitalni Smokeri su sposobni za topla i hladna dimljenja: u stvari rade izuzetno kod hladnog dimljenja zbog održivog i kontrolisanog načina na koji se dim stvara. Za korišćnje hladnog dimljenja preporučuje se adapter za hladno dimljenje.
Briketi se spaljuju na vrhu električnog elementa. Za vruće dimljenje, toplota se stvara uz pomoć elementa sa nezavisnom kontrolom. Ovo je zaseban element od gorionika briketa. Na digitalnim modelima, kontrola temperature komore se obavlja preko panela koji može da se programira,na prednjoj strani Generatora Dima (Smoke Generator).
Programski digitalni displej obezbeđuje finu kontrolu nad procesom dimljenja uz kontrolu nad tri zasebna parametra:
• Temperatura pećnice: postavite ciljnu temperaturu pećnice i smoker će pokušati da zadrži ovu temperaturu istovremeno prikazujući stvarnu temperaturu u pećnici.
• Vreme pećnice: postavite vreme koliko biste želeli pećnica da radi (vreme kuvanja). Nakon isteka ovog vremena grejač će se isključiti.
• Vreme dimljenja: podesite vreme za koje želite da smoker nastavi da stvara dim. Ovo se može podesiti nezavisno od vremena kuvanja.
Model BTDS108CE ima šest pregrada kao standard sa kapacitetom od 108 litara. Ako vam je potreban manji kapacitet, digitalni smoker Model BTDS76CE ima četiri pregrade, i kapacitet od 76 litara.
Na prednjoj strani eksterijer digitalnog modela ima izgled obojenog brušenog nerđajućeg čelika. Unutrašnje površine su od nerđajućeg čelika. Kao i kod originalnog Bradley Smokera komora je izolovana. Bradley ekstra pregrade i pregrade za sušenje će se uklopiti u ove modele. Ostala dodatna oprema je takođe dostupna. Savršen za zabave, za pripremanje gurmanske hrane u vašem domu, ili samo da uživate u ukusu koji nosi dimljenje mesa.
Jednostavnost i lakoća korišćenja Bradley Digital Smokera čini ih odličnim izborom za sve vrste korisnika. Međutim, ako niste ljubitelj digitalnih kontrola, originalni Bradley Smoker je dostojna zamena.
Iako su Bradley Smokeri namenjeni za upotrebu u domaćinstvu, oni se takođe široko koriste i u komercijalnim okruženjima.
Dimenzije i težina
Digitalni Smokeri sa 6 pregrade su dovoljno lagani za prenošenje i otprilike su veličine malog frižidera:
Spoljne Dimenzije (mm) 430Š x 370D x 990V - 610W sa Generatorom sa strane
Unutrašnje dimenzije (mm) 380Š x 290D x 840V
Površina za dimljenje/ kapacitet 675mm iskoristive visine za dimljenje iznad rešetke 56250 cm3
Površina za pečenje 2178 cm2
Težina i pakovanje 30 kg
Dimenzije kutije 510Š x 460D x 1070V


Konstrukcija
Unutrašnja konstrukcija Poliran nerđajući čelik
Element pečenja 500 Watts
Element dimljenja 125 Watts
Jačina 220 - 240 Volt – 50 Hz 2.5 Amps
Maksimalna temperatura 160 C podređena ambijentu
Minimum temperature Podređena temperaturi ambijenta
Prilagodljive police 6 hromirane police


Cena: 99.600,00 din.


Slični proizvodi



Preduzeće za prikazivanje filmova video filmsku distribuciju i trgovinu MIRIUS doo Beograd

Velikomoravska 11, 11000 Beograd

marija.hrnjaz@mirius.rs

+381 64 808 78 04


Brzi linkovi
Podaci

Delatnost: Nespecijalizovana trgovina na veliko

Šifra delatnosti: 4690

Matični broj: 07788827

PIB: 100033955

Radno vreme: 09:00 h - 17:00 h

2024 © Mirius, Dizajn: